Щодня тисячі тварин страждають від повномасштабної війни: на лінії фронту, в окупації, на деокупованих територіях та підконтрольних Україні, але які постійно обстрілюються. UAnimals рятує, годує, евакуює та допомагає знайти прихисток всім, хто цього потребує.

Для того, щоб допомога змученим війною тваринам була ще ефективнішою, UAnimals та robota.ua запускають спільний проєкт «Пухнасті співробітники», метою якого є регулярний збір коштів на допомогу тваринам.

Тепер кожен працедавець може взяти собі у команду нового співробітника, під якого на сайті robota.ua розміщене резюме, як то: менеджер з обігріву та муркотіння, менеджер зі сну, генеральний менеджер з гавкання тощо.

Як це працює?

  • Ви обираєте тваринку, в якої вже зазначена її заробітна плата (вона базується на місячному утриманні та лікуванні цієї тварини).
  • Звертаєтесь до свого особистого менеджера robota.ua, який надасть вам рахунок для сплати донату (заробітної плати тварині).
  • Ми додамо на аватарку резюме тварини ваш логотип та зазначимо, що цього місяця вона працює у вашій компанії.
  • UAnimals у кінці місяця зможуть надати вам звіт про роботу тваринки, щоб ви могли поділитись ним з аудиторією вашого бізнесу.

Сплачуючи щомісячну заробітну плату (донат) за екстраординарні здібності своїх працівників, компанії тим самим рятуватимуть постраждалих від війни тварин. 

Відповіді на запитання

  • Чи треба брати тваринку фізично в офіс? Ні. Головна ціль проєкту – збір коштів на допомогу тваринам, що постраждали від війни, тому щоб не завдавати тварині стресу ми не рекомендуємо такий підхід.
  • На скільки можна взяти тваринку на роботуНа термін, який вам підходить – від одного до кількох місяців.
  • Як «працевлаштувати» пухнастика на роботу? З цим допоможе ваш турботливий менеджер robota.ua.

Віримо, що разом ми зможемо врятувати багато тварин, постраждалих від війни. Разом сила! Долучайтеся до проєкту та подаруйте комусь шанс на життя.

Переглянути пухнастих кандидатів

Читайте ще: Як ефективніше закривати вакансії за допомогою інструментів robota.ua? Гайд для рекрутерів