Проєкт створено у відповідь на освітні виклики воєнного часу. Він допоможе школам та сучасним керівникам підсилити команду найкращими вчителями та психологами, а останнім – забезпечить додатковий заробіток.

Як це працює? 

  1. Керівник школи має заповнити форму, зазначивши, для кого класу, з якого предмету, для проходження якої теми та на яку кількість уроків потрібен вчитель або психолог. 
  2. Вакансія з’явиться на robota.ua.
  3. Організатори проєкту відберуть вчителя/психолога відповідно до сформованих запитів та сконтактують його зі школою.
  4. Після проведення зазначеної кількості уроків/консультацій та завершення співпраці організатори забезпечать фахівцеві оплату з розрахунку 500 грн за 1 проведений урок/консультацію. 

Важливі уточнення:

  • Якщо школа потребує вчителів для різних класів, необхідно повторно заповнити форму для кожного класу окремо. 
  • Проєкт забезпечує оплату за проведення перших 500 уроків. Після вичерпання цієї можливості школи можуть продовжити співпрацювати з вчителями/психологами самостійно.
  • Участь у проєкті передбачена для державних і комунальних закладів освіти.

«В умовах війни багатьом українським школам бракує кваліфікованих вчителів і психологів для викладання дистанційно і на часткову зайнятість. У той же час педагоги, які втратили свою роботу через війну та з тимчасово окупованих територій, не завжди можуть продовжувати викладати у своїх школах. Наша мета: забезпечити сталість та неперервність освітнього процесу для всіх його учасників, тому разом із партнерами ми допоможемо школам і вчителям знайти одне одного», –  Зоя Литвин, голова спілки «Освіторія».

«Діти – це наше майбутнє, наразі є дуже важливим продовжувати надавати їм гідну освіту. Тому ми з радістю допомагаємо нашим партнерам, які створюють для цього усі умови, тим, що гарно вміємо – поєднуючи людей», – Ольга Саранча, бренд-менеджерка robota.ua.

Маєте питання чи уточнення? Пишіть на електронну адресу mbi@osvitoria.org 

Подати заявку на участь

Читайте ще: Роботодавці з деокупованих регіонів можуть розміщувати вакансії на robota.ua безкоштовно